کار مسوولین سختر شده یا آسانتر ؟! لزوم تیم های مشاوره ....
امروز که داشتم یه گشت تو وبسایتهای خوانساری می زدم ناگهان دیدم مواجه هستم
با کلی ایده و حرف و انتقاد و پیشنهاد در مورد خوانسار !
از آرشیو و مطالب تازه ی تالار گفتمان خوانساریها و وبلاگهای خیلی از دوستان بگیر تا وبسایتهای دانش آموختگان شریعتی و اتاق فکر توسعه خوانسار و... . دیدم بعضی از اونا تازه نمود کمی از اون چیزیه که در گروه های ایجاد شده در اپلیکیشنهای مختلف گوشی های همراه داره به وقوع می پیونده . هر کسی از روی هر نیت که اکثرا دلسوزی و تعلق خاطر داشتن و رسوندن نوعی کمک به رفع مشکلات شهرشه ، داره به بیان مسائلی می پردازه . نقد و پیشنهادها و ایده هایی که گاهی در زمان خودش بسیار ظریف و دقیق بیان شده ولی حیف که کمتر دیده شده و دیگه به روز بودن خودشون رو از دست داده اند ! دقیقا مثل همون پایانامه های دانشجویی که بعد از دفاع بجای کاربردی شدن به انبار رفته و دچار خاک خوردن میشند ! و همچنین نقد و پیشنهادها و ایده هایی که بعضا به دلیل عدم وجود تخصص و آگاهی نویسنده ناپخته اند و یا عدم وجود نظارت و مدیریت صحیح بر مطالب ، به چکیده ای مفید نمی رسند و در نتیجه نویسنده و یا نویسندگان آن موضوع را رها کرده و وارد موضوع دیگری می شوند . گاهی اوقات هم درست یا اشتباه انتظار میره مسوولین ذیربط خودشون این مطالب را ببینند و به آنها توجه کنند و ... .
گاهی هم دیده میشه یک انتقاد و یا پیشنهاد
دنبال میشه و به نتایج قابل قبولی هم می رسه . حتی در دنیای واقعی اثر و نتایجی را
به دنبال داره که در ابتدا هیچ کس اون رو متصور نمی شد . نمی دونم شهروندان شهرهای
دیگه هم اینطور به مسائل و مباحث مربوط به شهرشون می پردازند ؟ یا این نمود تو
خوانسار بیشتره ؟ نمی دونم این گروهها و وبسایتها حداقل در میان مدت متداوم خواهند ماند یا مقطعی عمل خواهند کرد و تغییر شکل خواهند داد و ...؟ به هر حال تکنولوژی در حال پیشرفته و باید متناسب با اون ما هم
پیشرفت کنیم و از تکنولوژی استقبال کنیم نه در ابتدای امر گریزان ! خصوصا اگه
بخوایم کار مدیریتی اون هم در سطح کلان در یک شهر یا شهرستان داشته باشیم ! حالا
که این همه ایده و پیشنهاد و نمود افکار عمومی پیرامون مسائل شهر زیاده آیا
مسوولینمون هم از این موارد استفاده می کنند و اون رو فرصت می بینند یا به دلیل
عدم استقبال از این همه پتانسیل و یا هر نوع دید دیگه ای که بعید میدونم بشه
توجیهش کرد به اون به چشم تهدید می نگرند و از آن روی گردانند ؟! آیا مدیر ما هم
در گرفتن نکات سازننده پیرامون شهر و محیط کاریش پیشتازه یا هنوز همچون مدیران
قدیمی پشت میز خودشه تا کسی در بزنه و ....؟! آیا مدیران ارشد شهر دارای مشاورانی زبده هستند ؟! مشاورانی که بتوانند با عموم مردم ارتباط داشته باشند و از نظرات و پیشنهاداتشون استفاده کنند ! آیا تیم های مشاور به قدر کافی از سواد روز و مطالعه ی دقیق برخوردارند و به پژوهش کمی و کاستی ها و علت یابی آنها و راهکارهای جبران می پردازنند ؟! آیا این تیم های مشاور از پتانسیلهای عظیم فضای مجازی استفاده می کنند و یا آنها هم آنچنان تمایل به این حوزه ندارند ؟!